Bezoek onze winkel in Bristol aan de Park Street, met in-store opticien

86 Park Street
BS1 5LA Bristol
United Kingdom
Bekijk op de kaart
+44 117 205 1232
Openingstijden
Houd voor het bezoeken van onze winkel rekening met de richtlijnen van de lokale overheid en bekijk onze collectie online om het winkelen gemakkelijker te maken — of probeer alvast brillen met onze Virtual Try-On service. Bewaar je favorieten in je 'wishlist', zodat je jouw selectie makkelijk in de winkel kunt vinden.

Tuesday

11:00 - 17:00

Wednesday

11:00 - 17:00

Thursday

11:00 - 17:00

Friday

11:00 - 17:00

Saturday

11:00 - 17:00

Sunday

gesloten

Monday

gesloten

Gelegen aan een van de meest iconische winkelstraten van Bristol. De Park Street locatie is omringd met boutiques en een aantal van de beste bars en restaurants van de stad. Vergeet niet Banksy’s bekende graffiti artwork “Well Hung Man” te spotten in de straat. Big tip: als je meer Banksy wil zien, ga vooral naar de top van Park Street in het Bristol Museum & Art Gallery.

In de winkel vind je
  • Same Day Service, je bril binnen een paar uur klaar op dezelfde dag – ontdek hier meer

  • Kostenloos je huidige brilglazen laten meten zonder afspraak

  • Persoonlijk stijladvies

Onze winkels

We heropenen een aantal van onze winkels met beperkte sevices. Kijk op de individuele winkelpagina's voor de aangepaste openingstijden en beschikbare services.

Meld je nu aan

Wees als eerste op de hoogte van Ace & Tate updates zoals onze nieuwste brillen, reminders voor oogmetingen, speciale collecties en feestjes bij jou in de buurt.