Gratis verzending & retourneren naar België 🇧🇪
30 dagen terugstuurbeleid

we staan voor je klaar

Ma - Vr, 9:00 - 18:00
land

Bezoek onze winkel in Bristol aan de Park Street, met in-store opticien

Park Street 86
BS1 5LA Bristol
United Kingdom
Bekijk op de kaart
+44 117 205 1232
Openingstijden
Onze openingstijden zijn beïnvloed door de ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus. Onze winkels in Nederland en België zijn open voor het kopen van nieuwe brillen, aanpassen en afstellen, repareren, ruilen en retourneren van bestellingen, en ook voor oogmetingen. Op dit moment kun je alleen nog niet je bestelling in de winkel ophalen. Lees meer over de maatregelen die we nemen op onze COVID-19 pagina.

Tuesday

gesloten

Wednesday

gesloten

Thursday

gesloten

Friday

gesloten

Saturday

gesloten

Sunday

gesloten

Monday

gesloten

Gelegen aan een van de meest iconische winkelstraten van Bristol. De Park Street locatie is omringd met boutiques en een aantal van de beste bars en restaurants van de stad. Vergeet niet Banksy’s bekende graffiti artwork “Well Hung Man” te spotten in de straat. Big tip: als je meer Banksy wil zien, ga vooral naar de top van Park Street in het Bristol Museum & Art Gallery.

In de winkel vind je
  • Same Day Service, je bril binnen een paar uur klaar op dezelfde dag – ontdek hier meer

  • Kostenloos je huidige brilglazen laten meten zonder afspraak

  • Persoonlijk stijladvies

Onze winkels

We heropenen een aantal van onze winkels met beperkte sevices. Kijk op de individuele winkelpagina's voor de aangepaste openingstijden en beschikbare services.

Meld je nu aan

Wees als eerste op de hoogte van Ace & Tate updates zoals onze nieuwste brillen, reminders voor oogmetingen, speciale collecties en feestjes bij jou in de buurt.


© 2020 Ace & Tate. Alle rechten voorbehouden.