Bezoek onze winkel in London aan de Earlham Street, met in-store opticien

10 Earlham Street
WC2H 9LN London
United Kingdom
Bekijk op de kaart
+44 20 3936 2694
Openingstijden
Houd voor het bezoeken van onze winkel rekening met de richtlijnen van de lokale overheid en bekijk onze collectie online om het winkelen gemakkelijker te maken — of probeer alvast brillen met onze Virtual Try-On service. Bewaar je favorieten in je 'wishlist', zodat je jouw selectie makkelijk in de winkel kunt vinden.

Sunday

gesloten

Monday

gesloten

Tuesday

11:00 - 17:00

Wednesday

11:00 - 17:00

Thursday

11:00 - 17:00

Friday

11:00 - 17:00

Saturday

11:00 - 17:00

Dit was onze eerste winkel in Groot-Brittannië. Het is een twee verdiepingen tellende ruimte dat in-house is ontworpen door Ace & Tate’s retail team. Het interieur draait om reflectie. Er staat een interessante spiegelinstallatie met spiegels die richting de straat gedraaid kunnen worden, waardoor ze voorbijgangers reflecteren. Daarnaast hangt er een mooie neon artwork is er een kleine knipoog naar Giant’s Causeway verwerkt in het interieur. Om "the London spirit" te supporten, delen we de ruimte regelmatig met creatives uit de stad.

In de winkel vind je
  • Same Day Service, je bril binnen een paar uur klaar op dezelfde dag – ontdek hier meer

  • Kostenloos je huidige brilglazen laten meten zonder afspraak

  • Persoonlijk stijladvies

Onze winkels

We heropenen een aantal van onze winkels met beperkte sevices. Kijk op de individuele winkelpagina's voor de aangepaste openingstijden en beschikbare services.

Meld je nu aan

Wees als eerste op de hoogte van Ace & Tate updates zoals onze nieuwste brillen, reminders voor oogmetingen, speciale collecties en feestjes bij jou in de buurt.