Gratis verzending & retourneren naar België 🇧🇪
30 dagen terugstuurbeleid

we staan voor je klaar

Ma - Vr, 9:00 - 18:00
land

Bezoek onze winkel in London aan de Earlham Street, met in-store opticien

Earlham Street 10
WC2H 9LN London
United Kingdom
Bekijk op de kaart
+44 20 3936 2694
Openingstijden
Onze openingstijden zijn beïnvloed door de ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus. Onze winkels in Nederland en België zijn open voor het kopen van nieuwe brillen, aanpassen en afstellen, repareren, ruilen en retourneren van bestellingen, en ook voor oogmetingen. Op dit moment kun je alleen nog niet je bestelling in de winkel ophalen. Lees meer over de maatregelen die we nemen op onze COVID-19 pagina.

Tuesday

gesloten

Wednesday

gesloten

Thursday

gesloten

Friday

gesloten

Saturday

gesloten

Sunday

gesloten

Monday

gesloten

Dit was onze eerste winkel in Groot-Brittannië. Het is een twee verdiepingen tellende ruimte dat in-house is ontworpen door Ace & Tate’s retail team. Het interieur draait om reflectie. Er staat een interessante spiegelinstallatie met spiegels die richting de straat gedraaid kunnen worden, waardoor ze voorbijgangers reflecteren. Daarnaast hangt er een mooie neon artwork is er een kleine knipoog naar Giant’s Causeway verwerkt in het interieur. Om "the London spirit" te supporten, delen we de ruimte regelmatig met creatives uit de stad.

In de winkel vind je
  • Same Day Service, je bril binnen een paar uur klaar op dezelfde dag – ontdek hier meer

  • Persoonlijk stijladvies

Onze winkels

We heropenen een aantal van onze winkels met beperkte sevices. Kijk op de individuele winkelpagina's voor de aangepaste openingstijden en beschikbare services.

Meld je nu aan

Wees als eerste op de hoogte van Ace & Tate updates zoals onze nieuwste brillen, reminders voor oogmetingen, speciale collecties en feestjes bij jou in de buurt.


© 2020 Ace & Tate. Alle rechten voorbehouden.