Bezoek onze winkel in Stockholm aan de Mäster Samuelsgatan, met in-store opticien

Mäster Samuelsgatan 11
111 44 Stockholm
Sweden
Bekijk op de kaart
+46 8 446 83 400
Openingstijden
Houd voor het bezoeken van onze winkel rekening met de richtlijnen van de lokale overheid en bekijk onze collectie online om het winkelen gemakkelijker te maken — of probeer alvast brillen met onze Virtual Try-On service. Bewaar je favorieten in je 'wishlist', zodat je jouw selectie makkelijk in de winkel kunt vinden.

Monday

10:30 - 18:30

Tuesday

10:30 - 18:30

Wednesday

10:30 - 18:30

Thursday

10:30 - 18:30

Friday

10:30 - 18:30

Saturday

10:00 - 18:00

Sunday

gesloten

De winkel refereert naar de hedendaagse experimentele mind-set, ontworpen door designstudio MP12 uit Stockholm. Geïnspireerd door Zweeds modernisme, bestaat het interieur vooral uit onverwachte vormen en materialen. Om net dat beetje extra toe te voegen is de Gotenburgse kunstenaar EKTA uitgenodigd om zijn eigen visie op het thema los te laten. Met een achtergrond in skaten en graffiti, staat hij vooral bekend om zijn geometrische stijl. Dit is goed terug te zien in zijn custom-made artwork en neon installatie in de winkel.

In de winkel vind je
  • Same Day Service, je bril binnen een paar uur klaar op dezelfde dag – ontdek hier meer

  • Kostenloos je huidige brilglazen laten meten zonder afspraak

  • Persoonlijk stijladvies

Onze winkels

We heropenen een aantal van onze winkels met beperkte sevices. Kijk op de individuele winkelpagina's voor de aangepaste openingstijden en beschikbare services.

Meld je nu aan

Wees als eerste op de hoogte van Ace & Tate updates zoals onze nieuwste brillen, reminders voor oogmetingen, speciale collecties en feestjes bij jou in de buurt.