Zorg dat je op de hoogte bent van de plaatselijke Covid-19-richtlijnen voordat je een bezoek brengt aan een winkel.

Ace & Tate Brewer Street

10:30 - 18:30 10:30 - 18:30 10:30 - 18:30 10:30 - 18:30 10:30 - 18:30 10:30 - 18:30 11:00 - 18:00
Dag van de weekUren
maandag10:30 - 18:30
dinsdag10:30 - 18:30
woensdag10:30 - 18:30
donderdag10:30 - 18:30
vrijdag10:30 - 18:30
zaterdag10:30 - 18:30
zondag11:00 - 18:00
Free eye tests icon
Kosteloze oogmetingen
Boek een oogmeting
Ace & Tate Brewer Street winkel interieur
Ace & Tate Brewer Street winkel interieur

Openingstijden

Dag van de weekUren
Ma10:30 - 18:30
Di10:30 - 18:30
Wo10:30 - 18:30
Do10:30 - 18:30
Vr10:30 - 18:30
Za10:30 - 18:30
Zon11:00 - 18:00
Oogmetingen iedere dag tijdens openingsuren

Over deze winkel

Our Brewer Street store uses its interior design to cheekily reflect the many personalities of Soho. A signature neon at the back of the space invites passers by to peer in and stares straight back, giving a wink every now and then. Assemble’s Granby Workshop brings the floor to life, with multicoloured, hand-made tiles. The store also acts as a multipurpose space with a stage, so keep your eyes open for events coming up.

Ontdek onze diensten in de winkel

 • Free eye tests icon
  Kosteloze oogmetingen

  Maak een afspraak voor een kosteloze oogmeting met een van onze gekwalificeerde opticiens in de winkel. Het duurt niet lang, dus je kunt het zelfs tijdens de lunchpauze inplannen.

 • Contactlens services
  Contactlens services

  Boek een afspraak om Ace & Tate Contacts te passen — onze premium hydrogel daglenzen. We testen je ogen, zullen je van een voorschrift voorzien en geven je het juiste after care advies. Klik op 'boek een oogmeting' bovenaan deze pagina, om een afspraak te maken.

 • Same day glasses icon
  Bril dezelfde dag klaar

  Een bril op sterkte, binnen 24 uur klaar om te dragen.

 • Free adjustments icon
  Kosteloos bijstellen

  Onze vriendelijke medewerkers helpen je graag om je bril zorgvuldig bij te stellen zodat hij perfect past.

 • Style advice icon
  Stijladvies

  Kun je wel wat hulp gebruiken? Ons team neemt onze collectie met je door en helpt je graag een bril te vinden waar je helemaal blij mee bent.

Boek een oogmeting
Ace & Tate Brewer Street winkel interieur
Ace & Tate Brewer Street winkel interieur
Krijg routebeschrijving
Winkel veilig bij ons

Winkel veilig bij ons

Als brillenmerk zijn we ons ervan bewust dat de producten en diensten die we aanbieden — met name brillen op sterkte — essentieel zijn voor veel mensen. Daarom zijn onze winkels open en is alleen het boeken van een afspraak voor een oogmeting nodig. We hanteren de nodige maatregelen.

 1. Mondkapjes
 2. Schone handen
 3. Schone oppervlakken
 4. Social distancing

Als je kunt, bezoek onze winkel dan alleen. Als je verkoudheid of griep verschijnselen hebt, vragen we je om thuis te blijven. Blijf veilig <3

Lees meer

Productkenmerken

 • Blue Light Filter Icon

  Blue Light Filter

  Ons Blue Light Filter is verkrijgbaar voor glazen op sterkte en glazen zonder sterkte. Het blokkeert hoogenergetisch blauw licht dat wordt uitgezonden door digitale schermen en vermindert de lichtverstrooiing. Het zal je ogen helpen om hun focus te behouden en dus comfortabeler voelen op een lange dag met veel e-mails en videobellen.

 • Varifocal glasses icon

  Multifocale glazen

  In multifocale glazen zijn meerdere sterktes verwerkt en deze glazen corrigeren dus het zicht veraf en dichtbij. Je hoeft dus nooit meer van bril te wisselen! Wij kopen onze glazen in van de beste leveranciers in de industrie.

 • Ultra Thin Lenses icon

  Premium glazen

  Met deze geavanceerde coatings gaan je glazen extra lang mee — en ze zijn ook nog overweldigend dun. Beschikbaar voor alle sterktes. Bij een voorschrift van +/- 6.25 dioptrie of hoger zijn deze glazen benodigd. Upgrade nu, naar onze verfijndste glazen ooit.

 • Anti-reflection coating icon

  Antireflectiecoating

  Onze antireflectiecoating rekent af met weerspiegeling: meer dan 99% van het zichtbare licht gaat door je brilglazen heen. Kortom: een genot om door te kijken. En de mensen die naar jou kijken, kunnen ook je mooie ogen zien.

 • Scratch-resistant coating icon

  Krasbestendige coating

  Een kras op je brillenglas is geen pretje en daarom zijn al onze glazen voorzien van een krasbestendige coating. Maar berg je bril wel netjes in je brillenkoker op als je hem niet draagt: onze glazen zijn sterk, maar niet onbreekbaar.

 • UV protection icon

  UV-bescherming

  Al onze brillen op sterkte en zonnebrillen hebben UV-A en UV-B filters in de glazen verwerkt om 100% van de schadelijke UV-stralen te blokkeren, in overeenstemming met de EU-beschermingsnormen. Dus op naar het strand!

 • Sunlight filters icon

  Zonlichtfilters

  Volgens normen opgesteld door de EU wordt de bescherming tegen de schittering van de zon ingedeeld op niveaus van 0 tot 4, waarbij 0 het lichtste en 4 het donkerste is. De meeste van onze standaardglazen voor zonnebrillen vallen onder categorie 3: dat biedt genoeg bescherming voor dagelijks gebruik.

 • Polarised Sunglasses Lenses Icon

  Gepolariseerde Zonnebrillen

  Geen vervelende schitteringen meer dankzij onze zonnebrillen met Gepolariseerde Glazen. Ze neutraliseren en vertragen horizontale weerkaatsingen van gladde oppervlakken. Dit betekent dat je minder snel verblind wordt door schitteringen. Zo behoud je relaxte ogen en zie je heldere kleuren.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Ontdek onze bestsellers

Winkels in de buurt