Gratis verzending naar Tsjechië 🇨🇿

30 dagen terugstuurbeleid

we staan voor je klaar

Mon - Thu, 9:00 - 19:00
Fri, 9:00 - 18:00
land

Een gids voor multifocale brillen


Voor het eerst een multifocale bril? 

Maak je geen zorgen. Hier zijn een paar tips die alles glashelder maken.

ga naar huis Relax, eet even wat, pak een boek. Wen aan de verschillende dieptes en hoe dat voelt, maar doe het thuis. Veiligheid staat voorop.

beweeg en schud Je hoofd natuurlijk. Wijs met het puntje van je neus in de richting van waar je kijkt en hou je kin omhoog als je iets leest. Zo gebruik je elke keer het juiste deel van de glazen.

de perfecte pasvorm Je montuur zit misschien niet direct goed. Het is belangrijk dat je door het juiste deel van de glazen kijkt, dus kom langs en we stellen je montuur direct voor je af — helemaal kosteloos natuurlijk.

voelt het een beetje vreemd? Sommige mensen ervaren wat wazigheid langs de randen van de glazen. Het kan een paar dagen of zelfs weken duren om eraan te wennen, maar geen zorgen, het is volkomen normaal.

nog steeds niet goed? Als het na twee weken nog steeds niet goed voelt, boek dan gerust een nieuwe oogmeting. Iemand van ons team zal dan de noodzakelijke aanpassingen doen. En nogmaals, dit is op onze kosten.

Boek een oogmeting!

Onze winkels

Kom langs in de winkel bij jou in de buurt en bekijk de volledige collectie. Je kunt hier ook terecht voor een kosteloze oogmeting en persoonlijk stijladvies.

Meld je nu aan

Wees als eerste op de hoogte van Ace & Tate updates zoals onze nieuwste brillen, speciale collecties en feestjes bij jou in de buurt.


© 2019 Ace & Tate. Alle rechten voorbehouden.