Gratis verzending vanaf € 36 • Boek een gratis oogmeting

Vision Screener

Controleer jouw gezichtsscherpte met onze Vision Screener — aangeboden door onze partner easee. Door de scherpte van jouw zicht te testen kom je er achter of je een bril nodig hebt of een nieuw brilrecept.

Zo werkt het

Stap 1 — Start je intake

We stellen je een aantal vragen om te beoordelen of je in aanmerking komt voor een test.

Stap 2 — Doe de test

easee's virtual assistant neemt je mee door de Vision Screener. Maak je niet druk — het zal maar een paar minuten duren.

Stap 3 — Krijg gelijk advies

Dat is alles. Je krijgt jouw gezichtsscherpte meting en komt er achter of je een vervolgtest moet doen voor een nieuwe brilrecept of gewoon een update.

Wat je nodig hebt

  • Een computer om de testbeelden te tonen

  • Een smartphone met camera

  • 3 meter afstand tussen jou en je computerscherm

  • Je bril, als je er eentje draagt

Let op: als je een multifocale bril draagt, onthoud dan dat de Vision Screener alleen je zicht voor veraf beoordeelt, niet je zicht voor dichtbij.

Zullen we beginnen?

In no time ben jij een pro in jouw eigen gezichtsscherpte. Onze Vision Screener is geschikt voor jou als je enkelvoudige of varifocale brillen draagt. Rock je nog geen bril op scherpte? Doe de test en kom er achter of je er één nodig hebt.

Onze winkels
An Ace&Tate storefront

Bezoek onze winkels voor de gehele collectie, stijladvies of een gratis oogmeting. Meer info over openingstijden en beschikbare service bij jou in de buurt vind je op de individuele winkelpagina.

Alle winkels
Meld je nu aan

Wees als eerste op de hoogte van Ace & Tate updates zoals onze nieuwste brillen, reminders voor oogmetingen, speciale collecties en feestjes bij jou in de buurt.