Gratis verzending vanaf € 36 • Boek een gratis oogmeting

Boek je gratis oogmeting

Je kunt in al onze winkels terecht voor een gratis oogmeting (echt waar) met een gekwalificeerde opticien. Wil je je ogen gewoon even laten nakijken of heb je ergens last van? We helpen je graag.

Boek nu

Oogmetingen zijn voor iedereen

We raden je aan om zeker eens in de twee jaar een oogmeting te laten doen, zelfs als je denkt dat je ogen 100% in orde zijn. Heb je ergens last van of voelt er iets niet helemaal goed? Maak dan meteen een afspraak met ons.

Nog niet overtuigd? Lees hier meer over de aanwijzingen dat je ogen eens goed doorgelicht moeten worden en ontdek wat je van een oogmeting bij ons kunt verwachten.

Wat is een oogmeting?

Hoe kan ik een afspraak maken?

Simpel! Klik op "Boek nu" en selecteer je locatie om de dichtstbijzijnde winkel te vinden. Volg vervolgens de stappen en kies een tijd. Als je liever belt of persoonlijk in de winkel een afspraak wilt regelen, dan kan dat natuurlijk ook.

Een oogmeting duurt ongeveer 20 minuten (zowel voor glazen voor enkelvoudig zicht als multifocaal*), dus het zou zelfs nog in je lunchpauze kunnen.

Boek nu

*Je boekt een afspraak voor het meten van een bril op sterkte. We bieden (nog) geen oogmeting aan voor het meten van contactlenzen.

Geen winkel in de buurt?

Kun je niet langskomen voor een oogmeting IRL, dan hebben we andere manieren om je ogen te laten checken en de perfecte bril te vinden.

Bekijk onze services

Bij ons zit je goed

We nemen extra voorzorgsmaatregelen in de winkel en tijdens de oogmetingen om te garanderen dat de gezondheid van jou en ons team niet in gevaar wordt gebracht en de verspreiding van COVID-19 te beperken.

Boek nu

Onze winkels
An Ace&Tate storefront

Bezoek onze winkels voor de gehele collectie, stijladvies of een gratis oogmeting. Meer info over openingstijden en beschikbare service bij jou in de buurt vind je op de individuele winkelpagina.

Alle winkels
Meld je nu aan

Wees als eerste op de hoogte van Ace & Tate updates zoals onze nieuwste brillen, reminders voor oogmetingen, speciale collecties en feestjes bij jou in de buurt.