Onze winkels zijn open, alleen voor het boeken van een oogmeting is een afspraak nodig • Gratis verzending voor alle bestellingen

Onze winkels zijn open, alleen voor het boeken van een oogmeting is een afspraak nodig • Gratis verzending voor alle bestellingen

Boek je gratis oogmeting

Je kunt in al onze winkels terecht voor een gratis oogmeting (echt waar) met een gekwalificeerde en opticien. Wil je je ogen gewoon even laten nakijken of heb je ergens last van? We helpen je graag.

Oogmetingen zijn voor iedereen

We raden je aan om zeker eens in de twee jaar een oogmeting te laten doen, zelfs als je denkt dat je ogen 100% in orde zijn. Heb je ergens last van of voelt er iets niet helemaal goed? Maak dan meteen een afspraak met ons.

Nog niet overtuigd? Lees hier meer over de aanwijzingen dat je ogen eens goed doorgelicht moeten worden en ontdek wat je van een oogmeting bij ons kunt verwachten.

Wat is een oogmeting?

Hoe kan ik een afspraak maken?

Simpel! Klik op "Boek nu" en selecteer je locatie om de dichtstbijzijnde winkel te vinden. Volg vervolgens de stappen en kies een tijd. Als je liever belt of persoonlijk in de winkel een afspraak wilt regelen, dan kan dat natuurlijk ook.

Een oogmeting duurt ongeveer 20 minuten (zowel voor glazen voor enkelvoudig zicht als multifocaal), dus het zou zelfs nog in je lunchpauze kunnen.

Geen winkel in de buurt?

Mocht je niet in staat zijn om naar een van onze winkels te komen voor een oogmeting, dan geven we je graag enkele suggesties voor het kopen van brillen online.

Bij ons zit je goed

We nemen extra voorzorgsmaatregelen in de winkel en tijdens de oogmetingen om te garanderen dat de gezondheid van jou en ons team niet in gevaar wordt gebracht en de verspreiding van COVID-19 te beperken.