Onze winkels zijn open, boek een gratis oogmeting • Gratis verzending vanaf € 40 • Nieuw: Gepolariseerde zonnebrillen

Clip-ons

Onze Clip-ons maken in een oogwenk van je bril een zonnebril. Can you clip it? Yes, you can!

Clip een klassieker

We bieden Clip-ons aan voor enkele van onze iconische stijlen. Als je al een van onze brillen hebt, vind je het misschien leuk om van je optische bril een zonnebril te maken, just like that. Zie hier de brillen die bij een clip-on passen.

Monturen met clip-ons

Bekijk 't in kleur

Voeg wat kleur toe aan je leven en maak indruk met onze limited edition Neil gekleurde Clip-ons. Beschikbaar in vijf tinten, één voor elke mood van de dag. Welke kleur kies jij vandaag?

Limited edition Clip-ons

Hoeveel kost het?

Onze clip-ons kosten € 60 per stuk. Dat is UV bescherming en een nieuwe look voor een eerlijke prijs. Waar wacht je nog op?

Tips om te clippen

Een paar belangrijke dingen voordat je begint met clippen:

  • We raden het niet aan om een Clip-on te combineren met een metalen bril die een acetaat rand heeft, zoals de Neil Large Bananas. Het acetaat randje is gevoelig en kan beschadigd worden door het regelmatig opzetten van een clip-on.
  • Pas op! Sommige van onze frames zijn beschikbaar in twee verschillende maten, zoals de Pierce Regular en Pierce Large. Zorg ervoor dat je het juiste formaat clip-on uitkiest bij jouw frame, maar als je dan toch de verkeerde uitkiest — hey, het gebeurt wel eens — dan hebben wij een 30 dagen return policy.

Onze winkels
An Ace&Tate storefront

Bezoek onze winkels voor de gehele collectie, stijladvies of een gratis oogmeting. Meer info over openingstijden en beschikbare service bij jou in de buurt vind je op de individuele winkelpagina.

Alle winkels
Meld je nu aan

Wees als eerste op de hoogte van Ace & Tate updates zoals onze nieuwste brillen, reminders voor oogmetingen, speciale collecties en feestjes bij jou in de buurt.