Clip-ons

Onze clip-ons maken in een oogwenk van je bril een zonnebril. Can you clip it? Yes, you can!

Clip een klassieker

We bieden clip-ons aan voor sommige van onze iconische stijlen. Als je al een van onze brillen hebt, vind je het miscchien leuk om van je optische bril een zonnebril te maken, just like that.

En heb je geen bril die bij een clip-on past? Probeer er eens eentje uit — het zijn niet voor niets onze meest populaire brillen. Of ga anders voor een zonnebril op sterkte, wat jij maar wilt.

Koop nu

Hoeveel kost het?

Onze clip-ons kosten €58 per stuk. Dat is UV bescherming en een nieuwe look voor een eerlijke prijs. Waar wacht je nog op?

Tips om te clippen

We raden het niet aan om een clip-on te combineren met een metalen bril die een acetaat rand heeft, zoals de Neil Large Bananas. Het acetaat randje is gevoelig en kan beschadigd worden door het regelmatig opzetten van een clip-on.

Pas op! Sommige van onze frames zijn beschikbaar in twee verschillende maten, zoals de Pierce Regular en Large. Zorg ervoor dat je het juiste formaat clip-on uitkiest bij jouw frame, maar als je dan toch de verkeerde uitkiest — hey, het gebeurt wel eens — dan hebben wij een 30 dagen return policy.

Ontdek onze clip-ons

Lily Sugar Man clip-on

Neil Satin Gold clip-on

Pierce Gunmetal clip-on

Onze winkels

We heropenen een aantal van onze winkels met beperkte sevices. Kijk op de individuele winkelpagina's voor de aangepaste openingstijden en beschikbare services.

Meld je nu aan

Wees als eerste op de hoogte van Ace & Tate updates zoals onze nieuwste brillen, reminders voor oogmetingen, speciale collecties en feestjes bij jou in de buurt.