Clip-ons

Onze Clip-ons maken in een oogwenk van je bril een zonnebril. Can you clip it? Yes, you can!

Clip een klassieker

We bieden Clip-ons aan voor enkele van onze iconische stijlen. Als je al een van onze brillen hebt, vind je het misschien leuk om van je optische bril een zonnebril te maken, just like that. Zie hier de brillen die bij een clip-on passen.

Bekijk 't in kleur

Voeg wat kleur toe aan je leven en maak indruk met onze limited edition Neil gekleurde Clip-ons. Beschikbaar in vijf tinten, één voor elke mood van de dag. Welke kleur kies jij vandaag?

Hoeveel kost het?

Onze clip-ons kosten € 60 per stuk. Dat is UV bescherming en een nieuwe look voor een eerlijke prijs. Waar wacht je nog op?

Tips om te clippen

Een paar belangrijke dingen voordat je begint met clippen:
  • We raden het niet aan om een Clip-on te combineren met een metalen bril die een acetaat rand heeft, zoals de Neil Large Bananas. Het acetaat randje is gevoelig en kan beschadigd worden door het regelmatig opzetten van een clip-on.
  • Pas op! Sommige van onze frames zijn beschikbaar in twee verschillende maten, zoals de Pierce Regular en Pierce Large. Zorg ervoor dat je het juiste formaat clip-on uitkiest bij jouw frame, maar als je dan toch de verkeerde uitkiest — hey, het gebeurt wel eens — dan hebben wij een 30 dagen return policy.

Shop Clip-ons

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de laatste Ace & Tate updates.