Gratis verzending & retourneren naar België 🇧🇪
30 dagen terugstuurbeleid

we staan voor je klaar

Ma - Vr, 9:00 - 18:00
land

BEELDSCHERM­BRILLEN

Ontdek de Beeldschermbrillen — een bril zonder sterkte, met het Blue Light Filter. We zeggen niet dat hij je leven zal veranderen, maar die kans is er wel.

ZIJN BEELDSCHERMBRILLEN IETS VOOR JOU?

Onze beeldschermbrillen zijn brillen zonder sterkte, maar met een blauwlichtfilter in de glazen. Deze glazen blokkeren blauwe lichtstralen zodat je ogen blij blijven, zelfs na een hele dag achter een scherm.

Shop nu

GEEF JE OGEN EEN BEETJE RUST

Hoofdpijn van alle PowerPoints?

Hoewel recent onderzoek niet laat zien dat het blauwe licht van de nieuwste digitale schermen daadwerkelijk schadelijk is, verhoogt overmatige blootstelling aan blauw licht wel de zogeheten lichtverstrooiing en mis-focus. Dit kan makkelijk verholpen worden.

Ons Blue Light Filter blokkeert meer dan 94% van de blauwe lichtstralen met een korte golflengte en vermindert lichtverstrooiing. Het grootste voordeel is dat het extra comfort biedt voor iedereen die lang naar schermen kijkt — wij allemaal dus.

Elton in Satin Gold

Neil Large in Matte Black

WAT KOST HET?

Screen Glasses kosten €98 en zijn beschikbaar in de winkel en online.

Shop beeldschermbrillen

VOEL JE JE BUITENGESLOTEN?

Als je wel een bril op sterkte nodig hebt, kun je voor €20 extra het Blue Light Filter toevoegen aan je bril. Via de website kun je het Blue Light Filter kiezen nadat je enkelvoudige of multifocale glazen hebt geselecteerd. Makkelijk, toch?

Weet je niet zeker of je een bril op sterkte nodig hebt? Je kunt bij ons altijd een gratis oogmeting boeken.

GOED OM TE WETEN

Let wel op: deze glazen hebben een subtiele gloed. Als je een bril met Blue Light Filter wilt, raden we je daarom aan om een donkerder montuur uit te zoeken.

ONTDEK ONZE SELECTIE

Pierce Large in Bananas

Franck in Botanical Haze

Onze winkels

Kom langs in de winkel bij jou in de buurt en bekijk de volledige collectie. Je kunt hier ook terecht voor een kosteloze oogmeting en persoonlijk stijladvies.

Meld je nu aan

Wees als eerste op de hoogte van Ace & Tate updates zoals onze nieuwste brillen, reminders voor oogmetingen, speciale collecties en feestjes bij jou in de buurt.


© 2020 Ace & Tate. Alle rechten voorbehouden.