Retourbeleid

Niet 100% tevreden over je aankoop? We geven je 60 dagen om een beslissing te maken. Houden of terugsturen: het is aan jou.

Niet jouw ding? Geen probleem!

Als je niet helemaal tevreden bent met je nieuwe bril, kun je ‘m binnen 60 dagen terugsturen om je volledige aankoopbedrag terug te krijgen. Dit geldt voor zowel (zonne)brillen met als zonder voorschrift en accessoires — ongeopend en onbeschadigd, waar mogelijk.

Hoe je retourneert

Neem contact op met ons customer experience team om je retourlabel te ontvangen. Onthoud dat dit gratis is in de meeste landen maar dat je in sommige gevallen een toeslag moet betalen (lees onze Verzending & Retourneren pagina voor meer info). Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen verwerken we dit in ons systeem en betalen we je zo snel mogelijk het aankoopbedrag terug. Als je wilt kun je ook je bestelling retourneren of omruilen in een van onze winkels.

En hoe zit het met Ace & Tate Contacts?

Ons retourbeleid geldt ook voor bestellingen van proefpakketten en het 30-pack van Contacts, indien ze ongeopend en onbeschadigd zijn. Neem voor het retourneren van Contacts contact op via hello@aceandtate.com om een retourformulier aan te vragen bij ons team.

envelop

Onze winkels
An Ace&Tate storefront

Bezoek onze winkels voor de gehele collectie, stijladvies of een gratis oogmeting. Meer info over openingstijden en beschikbare service bij jou in de buurt vind je op de individuele winkelpagina.

Alle winkels
Er komen goede dingen jouw kant op

Wees als eerste op de hoogte van alles bij Ace & Tate — denk aan events, nieuwe producten en speciale releases. Ja, er komen goede dingen aan!