Giving Goggles

We did it!

With your help, we’ve surpassed all expectations and are donating over 15,000 pairs of safety goggles to frontline medical workers and volunteers in Europe.

In this together

A big thank you to everyone who has supported this initiative:

Our loyal community (that’s you), for donating when purchasing frames from us, or by ordering packs of safety goggles.

Our incredible manufacturing partners, who produced the medical-grade goggles and our logistics partners, who managed to get them delivered, closed borders and all!

Our team, for putting everything else aside to get this project off the ground.

We’re so proud of what we’ve achieved together <3

Waarom veiligheidsbrillen?

De verspreiding van COVID-19 raakt ons allemaal. Wereldwijd is er een tekort aan persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) voor medische hulpverleners, die dagelijks hun leven riskeren om voor ons te zorgen. Een belangrijk onderdeel van PBM is een veiligheidsbril, die de ogen beschermt tegen contact met het virus.

Als reactie op dit tekort werken we samen met onze belangrijkste leveranciers om veiligheidsbrillen te maken en te doneren. Samen met regionale Rode Kruis-entiteiten en lokale overheidsorganisaties zorgen we ervoor dat de brillen terecht komen bij de medische hulpverleners en vrijwilligers in Europa, daar waar ze het meest nodig zijn.

More questions? Our FAQs should have them covered.

Samenwerken maakt het verschil, daarom vragen we onze community om ook deel te nemen aan dit initiatief. Hoe meer we doneren, hoe beter — we hopen dat we zo onze belofte kunnen verdubbelen, of zelfs meer!

Onze winkels

We heropenen een aantal van onze winkels met beperkte sevices. Kijk op de individuele winkelpagina's voor de aangepaste openingstijden en beschikbare services.

Meld je nu aan

Wees als eerste op de hoogte van Ace & Tate updates zoals onze nieuwste brillen, reminders voor oogmetingen, speciale collecties en feestjes bij jou in de buurt.