COVID-19 Response

Beste Ace & Tate community,

Nu onze winkels allemaal weer open zijn, is het nog steeds van belang dat we op elkaar blijven letten. We denken altijd aan de veiligheid van ons team en van onze klanten, en dragen ons steentje bij aan het verminderen van de verspreiding van het COVID-19 virus. 

Als brillenmerk zijn we ons ervan bewust dat de producten en diensten die we aanbieden — met name brillen op sterkte — essentieel zijn voor veel mensen. Daarom zijn bijna al onze winkels weer heropend, volgens de officiële richtlijnen van elk land en met strikte veiligheidsmaatregelen.

Blijf veilig, blijf sterk en denk om elkaar.

Liefs van ons allemaal bij Ace & Tate.

ONZE WINKELS

Hygiëne

Wanneer je onze winkels binnenkomt, vragen we je om je handen schoon te maken — gel is beschikbaar in onze winkels. We desinfecteren ook alle oppervlaktes, producten en apparatuur regelmatig — alle gepaste brillen worden apart gehouden en schoongemaakt voordat ze terug in de schappen komen. Ons team wast ook hun handen en wisselt regelmatig hun handschoenen.

Social distancing

We houden altijd voldoende afstand tussen mensen in onze winkels en vragen alle bezoekers hetzelfde te doen. Om ervoor te zorgen dat de afstand wordt gehandhaafd, beperken we ook het aantal mensen dat per keer in de winkel is toegestaan, op basis van de grootte van elke locatie.

Beschermende gezichtsmaskers

In sommige landen is het verplicht om te allen tijde beschermende gezichtsmaskers of een sjaal te dragen. Ons team krijgt maskers en we vragen alle bezoekers om er ook een te dragen.

De afstand wordt gehandhaafd en gezichtsmaskers worden door teamleden gedragen tijdens onze oogmetingen.

VOORDAT JE LANGSKOMT

Houd rekening met de richtlijnen van je lokale overheid en volg de instructies op van ons team voor uw veiligheid.

Om je winkelervaring zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen zou je het volgende kunnen doen: bekijk online al de gehele collectie en bewaar je favorieten in je persoonlijke wishlist. Je kunt ook alvast brillen online proberen door middel van onze Virtual Try-On service.

Als je kunt, bezoek onze winkel dan alleen — we zullen mensen met wie je winkelt de toegang niet weigeren als ze de richtlijnen volgen, maar houd rekening met andere bezoekers. Als je verkoudheid of griepverschijnselen hebt, vragen we je om thuis te blijven.

ONZE SERVICES

Zoals je van ons gewend bent blijft aceandtate.com gewoon open, zodat je online kunt blijven winkelen. Alle bestellingen die geplaatst zijn worden in behandeling genomen en bezorgd. Ons klantenservice team werkt momenteel vanuit huis en staat voor je klaar als je hulp nodig hebt of iets wilt vragen. Neem gerust contact op via hallo@aceandtate.be.

Vanwege de huidige situatie krijgen we meer e-mails en telefoontjes dan normaal. Het kan daarom zo zijn dat het iets langer duurt voordat we reageren, onze excuses daarvoor. We doen er alles aan om je zo snel mogelijk te helpen.

Oogmeting Volgens de lokale richtlijnen en strikte veiligheidsmaatregelen bieden we in de meeste landen oogmetingen aan, behalve in Zwitserland. Als je in Duitsland of Nederland woont, kun je ook een online oogmeting doen.

Style advice Kom langs in onze winkel of boek hier een online afspraak met een van onze styling assistants.

Virtual Try-On Je kunt hier gemakkelijk al onze brillen (in je pyjama) passen.

Home Try-On Home Try-On is verkrijgbaar in Oostenrijk, België, Duitsland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Spanje.

Aanpassingen Je kunt je bril gratis laten aanpassen in al onze winkels.

Same-day-service Krijg je nieuwe bril op sterkte al binnen een paar uur (er zijn enkele beperkingen van toepassing, kijk hier voor meer info).

GIVING GOGGLES

We hebben het gedaan! Met jullie hulp hebben we alle verwachtingen overtroffen en doneren we meer dan 19.000 veiligheidsbrillen aan zorgmedewerkers en vrijwilligers in Europa — velen van hen hebben de mensen al bereikt die ze het meest nodig hebben.

FAQ

Is er een winkel open in mijn regio? We hebben al onze winkels weer geopend — vind hier meer info. Al onze services zijn ook weer beschikbaar: het kopen van nieuwe brillen, aanpassingen, repareren, ruilen, retourneren en ophalen van bestellingen en oogmetingen (met uitzondering van Zwitserland). We volgen het advies op basis van de officiële richtlijnen die gelden per land.

Kan ik een oogmeting boeken? Op basis van lokale richtlijnen kunnen we in de meeste landen en winkels oogmetingen uitvoeren, behalve Zwitserland. We houden ons aan strenge voorzorgsmaatregelen om de veiligheid van iedereen te waarborgen. Zo verplichten we ons team om een mondkapje te dragen tijdens de oogmeting, en desinfecteren we alle apparatuur en materialen na elke oogmeting. Vind je dichtstbijzijnde winkel om te zien welke services we op dit moment aanbieden.

Is het mogelijk om na meer dan 30 dagen te retourneren? We begrijpen het volledig als je niet in staat bent om je bril binnen 30 dagen te retourneren of te ruilen. Daarom hebben we ons retourbeleid aangepast en de periode van 30 dagen verlengd naar 60 dagen. 

Kan ik online een bril bestellen? Zoals je van ons gewend bent blijft aceandtate.com gewoon open. Je kunt online bij ons bestellen. en de bestelling wordt in behandeling genomen en bezorgd waar jij dat wilt. Daarnaast bieden we ook online services aan, waaronder Home Try-on en Style Advice. Mocht je hulp nodig hebben bij je online bestelling of voor stijladvies, neem dan gerust contact op met ons klantenservice team. 

Houd rekening met een kleine vertraging bij de bezorging van je pakketje. Mocht dit het geval zijn, dan houden we je hiervan op de hoogte via e-mail.  

Het is voor mij onmogelijk om mijn Home Try-On pakket terug te sturen, wat nu? Mocht je niet in staat zijn om je HTO pakketje terug te sturen, geen probleem. Neem dan contact op met onze klantenservice via hallo@aceandtate.nl, zodat we ervan op de hoogte zijn en weten dat de monturen iets later bij ons binnenkomen. 

Ik heb mijn bestelling geretourneerd en volgens de tracking code is deze al aangekomen, maar ik heb nog geen nieuwe bril gekregen of een terugbetaling. Door de toenemende druk op ons logistieke systeem doen onze bezorgers er iets langer over dan normaal om de retourzendingen te verzenden. Dit proces duurt normaal gesproken vijf dagen, maar op dit moment kan het tot wel 14 dagen duren. Zelfs als uit je tracking code blijkt dat het pakketje op ons consolidatielocatie is aangekomen, kost het ons nog extra tijd om de retourzending te verwerken. Als je na 14 dagen nog steeds geen terugbetaling hebt ontvangen, neem dan contact met ons op.

Waarom duurt het langer dan normaal voordat mijn bestelling wordt bezorgd? Vanwege de omstandigheden rond COVID-19 ontvangen we meer online bestellingen en zijn onze bezorgers een stuk drukker dan normaal. Als gevolg hiervan kan het 1-2 dagen langer duren voordat je bestelling wordt geleverd. Geen zorgen, je kunt het pakketje nog steeds online volgen of contact met ons opnemen als je vragen hebt.

Neem gerust contact op met onze klantenservice als je vragen hebt via hallo@aceandtate.nl

Contact

Neem gerust contact op met onze klantenservice als je vragen hebt via hallo@aceandtate.nl

Onze winkels

We heropenen een aantal van onze winkels met beperkte sevices. Kijk op de individuele winkelpagina's voor de aangepaste openingstijden en beschikbare services.

Meld je nu aan

Wees als eerste op de hoogte van Ace & Tate updates zoals onze nieuwste brillen, reminders voor oogmetingen, speciale collecties en feestjes bij jou in de buurt.


© 2020 Ace & Tate. Alle rechten voorbehouden.