Shop safely during Covid-19

Beste Ace & Tate community,

De internationale maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19 blijven zich ontwikkelen, en dus is het cruciaal dat we op elkaar letten. We willen ons team en onze klanten zo goed mogelijk beschermen en volgen de overheidsrichtlijnen op in elk land waarin we actief zijn.

Al onze winkels zijn open voor oogmetingen en al onze andere services, maar wel met strikte veiligheidsmaatregelen. Je kunt altijd onze winkelpagina's checken voor de meest actuele openingstijden.

Winkels

We kijken er naar uit om je te zien,

Liefs van ons allemaal bij Ace & Tate.

Onze services

Ons klantenservice team werkt momenteel vanuit huis en staat voor je klaar als je hulp nodig hebt of iets wilt vragen. Neem gerust contact op via hallo@aceandtate.be.

Vanwege de huidige situatie krijgen we meer e-mails en telefoontjes dan normaal. Het kan daarom zo zijn dat het iets langer duurt voordat we reageren, onze excuses daarvoor. We doen er alles aan om je zo snel mogelijk te helpen.

Hulp nodig bij het kopen van een bril? Bekijk onze services.

HULP BIJ HET KOPEN VAN EEN BRIL

Voordat je onze winkel bezoekt

Lees meer over een bezoek aan onze winkel.

WINKEL VEILIG BIJ ONS

FAQ

Is er een winkel open in mijn regio?

Ja, al onze winkels zijn open — bekijk onze winkelpagina's voor de meest recente informatie en kijk of er een winkel bij jou in de buurt zit. Al onze services zijn beschikbaar: het kopen van nieuwe brillen, aanpassingen, repareren, ruilen, retourneren, het ophalen van bestellingen en oogmetingen. We hebben extra veiligheidsmaatregelen genomen, zodat winkelen bij ons altijd veilig is.

Moet ik een afspraak maken om te shoppen?

Als essentiële retailer zijn wij gewoon open. Dat betekent dat je geen afspraak hoeft te maken om onze winkels te bezoeken, je hoeft alleen een afspraak te maken voor een oogmeting. Omdat we een beperkt aantal klanten per m2 toelaten kan het zijn dat je even moet wachten voordat je aan de beurt bent.

Is het veilig om een oogmeting te laten doen?

Op basis van lokale richtlijnen kunnen we weer in alle landen en winkels oogmetingen uitvoeren. We houden ons aan strenge voorzorgsmaatregelen om de veiligheid van iedereen te waarborgen. Zo verplichten we ons team om een mondkapje te dragen tijdens de oogmeting, en desinfecteren we alle apparatuur en materialen na elke oogmeting. Vind je dichtstbijzijnde winkel en boek.

Ik heb mijn bestelling geretourneerd en volgens de tracking code is deze al aangekomen, maar ik heb nog geen nieuwe bril gekregen of een terugbetaling

Door de toenemende druk op ons logistieke systeem doen onze bezorgers er iets langer over dan normaal om de retourzendingen te verzenden. Dit proces duurt normaal gesproken vijf dagen, maar op dit moment kan het tot wel 14 dagen duren. Zelfs als uit je tracking code blijkt dat het pakketje op ons consolidatielocatie is aangekomen, kost het ons nog extra tijd om de retourzending te verwerken. Als je na 14 dagen nog steeds geen terugbetaling hebt ontvangen, neem dan contact met ons op.

Onze winkels
An Ace&Tate storefront

Bezoek onze winkels voor de gehele collectie, stijladvies of een gratis oogmeting. Meer info over openingstijden en beschikbare service bij jou in de buurt vind je op de individuele winkelpagina.

Alle winkels
Er komen goede dingen jouw kant op

Wees als eerste op de hoogte van alles bij Ace & Tate — denk aan events, nieuwe producten en speciale releases. Ja, er komen goede dingen aan!