Bestel daglenzen online

Klaar om Contacts te bestellen? Goede keuze. We bieden twee soorten lenzen aan: Sferische en Torische contactlenzen. Lees voordat je begint de volgende belangrijke dingen even door:

Zorg voor een lensrecept

Je zult een bestaand lensrecept nodig hebben om onze lenzen te kopen.
Let op: dit is niet hetzelfde als een brilrecept — zonder de juiste sterkte kan je niet goed zien met je lenzen.
Heb je een lensrecept van minder dan 12 maanden oud? Ga dan verder naar bestellen*, of lees verder voor meer informatie.

Je lensvoorschrift begrijpen

Ace & Tate biedt Sferische en Torische contactlenzen aan. Sferische lenzen zijn wat je 'gewone' lenzen zou kunnen noemen en de meesten van ons hebben waarschijnlijk deze lenzen nodig. Torische lenzen daarentegen helpen meestal astigmatisme te corrigeren – dit wordt aangegeven door een cilindermeting op je recept.
Voorschriften voor contactlenzen lijken veel op brilrecepten - en daarom denk je misschien dat ze uitwisselbaar zijn - maar er zijn een paar belangrijke verschillen.
Het kennen van je 'Basiscurve'- en 'Diameter'-metingen is erg belangrijk om de juiste lensvorm voor je ogen te krijgen.
Basiscurve — de diepte van de curve van de lens. Is het te strak dan knijpt het 't oppervlak van je oog samen. Is het te los dan blijft de lens niet mooi zitten.
Diameter — de totale grootte van de lens, die ervoor zorgt dat deze het hoornvlies volledig bedekt en een goede pasvorm heeft.
Onze Sferische Lenzen hebben een basiscurve van 8,4 mm, terwijl onze Torische lenzen een basiscurve van 8,6 mm hebben. Deze afmetingen zijn geschikt veel lensdragers (ze zijn vergelijkbaar met Acuvue 1-Day Moist-lenzen met een basiscurve 8,5 mm). De diameter van onze Sferische Lenzen is 14,2 mm, die van Torische Lenzen is 14,5 mm.
Staat er een cilindersterkte op jouw voorschrift? Dan zou je wel eens torische lenzen voor astigmatisme nodig kunnen hebben. Deze verkopen we nog niet, maar onze lenzen kunnen helpen tegen astigmatisme tot -0,75 cilinder. Het proberen waard.

Probeer ze (bijna) gratis uit

Bestel jouw proefpakket* voor voor sferische lenzen voor torische lenzen. We vergoeden je eerste bestelling met een gift code van dezelfde waarde, die je kunt gebruiken voor een pakket van 30 dagen - zo zeker zijn we ervan dat je ze geweldig zult vinden.
Heb je je proefperiode al gehad? Een pakje Sferische Lenzen voor 30 dagen kost , en Torische Lenzen – dat komt neer op respectievelijk en voor een voorraad van 30 dagen voor elk oog. Vergeet niet de gift code te gebruiken die we je hebben gestuurd!
Als je graag vooruit denkt zijn onze bundelaanbiedingen iets voor jou. Hoe meer packs je bestelt, hoe meer je bespaart — betaal tot wel 25% minder. Een bundel bestaat uit minimaal zes 30-day packs.
*Let op — bestel je voor het eerst een proefsetje? Helaas kunnen wij je in onze winkels nog niet helpen om je lenzen op te meten — we doen ons best om deze service voor je op te zetten. Daarom raden wij je aan om voor nu naar een gecertificeerde contactlensspecialist te gaan. Deze kan jou voorzien van hulp en professioneel advies. Ben je een ervaren lenzendrager met een geldig voorschrift van minder dan 12 maanden oud? Dan zijn onze lenzen geschikt voor jou.

Wil je meer weten over onze Ace & Tate Contacts?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de laatste Ace & Tate updates.