section-2 image-3
Productgarantie
Je bent de trotse eigenaar van een nieuwe Ace & Tate bril, gefeliciteerd! We hopen dat je er zo lang mogelijk van kan genieten.
We hebben een 60 dagen retourbeleid, dus als je binnen deze periode van gedachten verandert, of een aanpassing nodig hebt, kom even langs of neem contact met ons op. We zullen er alles aan doen om je te helpen.

Check onze gids met alle info over hoe je je bril zo lang mogelijk goed kunt houden. Je bril heeft veel te verduren elke dag, dus kan ’ie wel wat extra zorg gebruiken.
Productgarantie
Als er echt iets mis gaat, lees dan ons garantiebeleid:
  • We bieden een garantie voor twee (2) jaar op al onze producten. Als je een probleem met ons product hebt, neem deze dan mee naar één van onze winkels of neem contact met ons op. Let op: vanaf 31 december 2021 leveren we niet meer in Andorra, Bulgarije, Kroatië, Estland, Griekenland, Hongarije, Letland, Litouwen, Malta, Slowakije en Slovenië. We zijn nog wel bereikbaar via hallo@aceandtate.nl, dus stuur ons een e-mail als je vragen hebt over je garantie. Ons team helpt je graag verder met het vinden van een oplossing.
  • Elke ervaring is natuurlijk anders, maar we hebben wel een algemene aanpak voor beschadigde brillen binnen de garantieperiode van twee jaar: Als een product defect is, zullen we het kosteloos vervangen. Als hetzelfde item niet meer beschikbaar is, zullen we hem omruilen voor een soortgelijke bril, of je geld teruggeven.
De Clip-On Compatibility Handleiding
Klanten die een bril dragen met een positieve (+) SPH-waarde, wordt aangeraden om te kiezen voor onze dunnere Premium Glazen in combinatie met een Clip-on. Dit vermindert het risico dat de glazen de Clip-on raken of worden bekrast door vuil/gruis dat tussen de lagen zit.

Als het SPH-waarde hoger is dan +4.00 raden we het gebruik van een Clip-on af.
Er zijn een aantal uitzonderingen op deze regel
We kunnen je bril niet vervangen als één van de volgende punten voor je bril geldt:
  • Je bril is opzettelijk beschadigd of verwaarloosd
  • Je bril is niet goed of onzorgvuldig gebruikt
  • Je bril heeft normale slijtage en gebruikssporen
  • Je bril is beschadigd doordat hij niet schoongemaakt is zoals beschreven staat in onze gids
Als je bril na twee jaar beschadigd is, en hij valt niet meer te repareren, kunnen we hem helaas niet vervangen. Misschien is het dan toch echt tijd voor een nieuwe?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de laatste Ace & Tate updates.