Gratis verzending vanaf € 36 • Boek een gratis oogmeting

Toegankelijkheid website

Ace & Tate streeft naar een website die toegankelijk is voor een zo breed mogelijk publiek, ongeacht de technologie of de mogelijkheden. Ons doel is om al onze klanten via onze website in staat te stellen om met succes te winkelen en toegang te krijgen tot ons aanbod aan producten.

Wij nemen actief stappen en zetten middelen in voor het verder verbeteren van de toegankelijkheid van onze website, zodat we aan de geldende normen voldoen of deze overtreffen. Dit is doorlopend werk. We zullen blijven streven naar ons doel om de toegankelijkheid te bevorderen. Daarom wordt jouw feedback, over de manier waarop we de toegankelijkheid van de website zouden kunnen verbeteren, zeer gewaardeerd.

Als je op enig moment problemen ondervindt bij het gebruiken van (onderdelen van) de website aceandtate.com of hulp nodig hebt, neem dan contact op met de klantenservice. We helpen je graag.

Bel of sms: +32 (0)3 303 70 37

Email: hallo@aceandtate.be

Adres: Ace and Tate E-com B.V. Stephensonstraat 19 1097 BA Amsterdam Nederland

Onze winkels
An Ace&Tate storefront

Bezoek onze winkels voor de gehele collectie, stijladvies of een gratis oogmeting. Meer info over openingstijden en beschikbare service bij jou in de buurt vind je op de individuele winkelpagina.

Alle winkels
Meld je nu aan

Wees als eerste op de hoogte van Ace & Tate updates zoals onze nieuwste brillen, reminders voor oogmetingen, speciale collecties en feestjes bij jou in de buurt.