Aanpassen of Afstellen

Soms zit je nieuwe bril nog niet perfect wanneer je ‘m net hebt ontvangen. Geen paniek, daar hebben we een oplossing voor.

Als je bril maar goed zit

Dit zijn de tekenen dat je bril niet goed zit:

  • Je wordt duizelig als je je bril op hebt

  • Hij zakt van je neus af

  • Het montuur rust niet helemaal op je oren

  • Je voelt druk op de verkeerde punten – bijvoorbeeld bij je slaap (te strak of te wijd)

  • De druk is niet gelijk verdeeld over de neuspads

adjust

Dit kan allemaal makkelijk worden aangepast. Als je je bril in een van onze winkels hebt gekocht zullen we ’m direct aanpassen (en natuurlijk kun je altijd later nog eens langskomen).

Als je je Ace & Tate bril online hebt besteld, passen we ’m natuurlijk gratis voor je aan. Kom even langs bij een van onze winkels, gewoon zonder afspraak.

Soms heeft je bril na een tijdje even een update nodig. Kom even langs met de bril en wij passen ’m direct aan. Doe het niet zelf want er zijn speciale tools voor nodig. Laat dat dus maar aan ons over!

adjust_your_glasses

Als je niet dichtbij een van onze winkels bent, ga dan langs bij een opticien in de buurt om je bril aan te laten passen. De meeste opticiens helpen je graag, maar soms vragen ze een kleine vergoeding.

Onze winkels
An Ace&Tate storefront

Bezoek onze winkels voor de gehele collectie, stijladvies of een gratis oogmeting. Meer info over openingstijden en beschikbare service bij jou in de buurt vind je op de individuele winkelpagina.

Alle winkels
Er komen goede dingen jouw kant op

Wees als eerste op de hoogte van alles bij Ace & Tate — denk aan events, nieuwe producten en speciale releases. Ja, er komen goede dingen aan!