Inspiratie is overal, als het aan ons ligt. Zolang je je ogen maar wijd genoeg opent. Let's Take Another Look.

Axl in Smoke
Ruby in Satin Silver

Bold views.

Creatieve, vooruitstrevende individuen laten ons hart sneller kloppen. We vieren hun talent, werken graag met ze samen, en geven het platform dat ze verdienen.

Zing Tsjeng

Zing Tsjeng is de hoofdredactrice van Vice UK en schrijfster van de veelgeprezen boekenreeks Forgotten Women. Zing specialiseert zich in vrouwen- en LGBT-rechten, politiek, cultuur en lifestyle. Je herkent haar misschien ook als de host van onze eigen podcast, Career Girls, over women, work en winning.

Jordy van den Nieuwendijk

Jordy van den Nieuwendijk is schilder en illustrator bekend van zijn werk met speelse, kleurrijke en simplistische vormen waarbij hij alledaagse objecten via een andere lens bekijkt. Jordy heeft de muurschilderingen voor onze winkels in Antwerpen en Den Haag (zijn thuisbasis) gemaakt.

Seetal Solanki

Seetal Solanki is oprichtster en director van Ma-tt-er, een research design studio in Londen die verschillende materialen onderzoekt om bij te dragen aan een verantwoorde toekomst. Seetal heeft met ons samengewerkt aan een project voor Dutch Design Week in 2018, genaamd "How do we design a more liveable future?"

Responsible actions.

Door het maken van verantwoorde keuzes, streven we ernaar om positieve veranderingen teweeg te brengen in de brillenindustrie.

Owen in Bio Black. Bio acetaat bestaat volledig uit organisch materiaal.

Nice eyewear, too.

Wij geloven dat een bril niet alleen een accessoire is, maar ook een tool voor zelf-expressie en zelfvertrouwen.

Neil Large in Satin Silver
Neil Large in Satin Silver

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de laatste Ace & Tate updates.