studenten, deze is voor jullie

Studeren komt zo met z’n voordelen — hier is een gift code van € 10, speciaal voor jou. Gebruik ‘m voor je nieuwe Ace & Tate bril, beeldschermbril of zonnebril.

Tot in de details

Je kunt je gift code gebruiken voor alle aankopen boven € 100. Je kunt de code helaas niet gebruiken in combinatie met een cadeaubon.

We werken samen met UNiDAYS om het supereenvoudig te maken om je code in te wisselen. Je hoeft je alleen maar in te schrijven — UNiDAYS helpt je bij het verifiëren je inschrijving als student. Gebruik je gift code bij het afrekenen online of in de winkel.

Je kunt je code zowel online bij het afrekenen als in een Ace & Tate-winkel gebruiken.

UNiDAYS kwalificeert je als student als je naar een hogeschool of universiteit gaat en een persoonlijk e-mailadres van de instelling of een studenten-ID hebt gekregen die rechtstreeks door de instelling is uitgegeven. Je moet ouder zijn dan 16 jaar om in aanmerking te komen voor een UNiDAYS-account. Neem voor meer informatie contact op met UNiDAYS.

Momenteel krijgen studenten één code om te gebruiken voor een aankoop bij Ace & Tate. Deze code kun je eenmalig gebruiken bij het afrekenen of in de winkel, dus niet voor meerdere aankopen.

Vind jouw nieuwe look

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de laatste Ace & Tate updates.