BEELDSCHERM­BRILLEN

Beeldschermbrillen berschermen je ogen tegen het blauwe licht, wat tegenwoordig voor iedereen belangrijk is — zelfs als je geen bril op sterkte nodig hebt.

ZIJN BEELDSCHERM­BRILLEN IETS VOOR JOU?

Onze beeldschermbrillen zijn brillen zonder sterkte, maar met een blauwlichtfilter in de glazen. Deze glazen blokkeren blauwe lichtstralen zodat je ogen blij blijven, zelfs na een hele dag achter een scherm.

Shop nu

WAT DOET EEN BEELDSCHERM­BRIL?

Geef je ogen een beetje rust.

Een beeldschermbril blokkeert de blauwe licht stralen met een korte golflengte. Hoewel recent onderzoek niet laat zien dat het blauwe licht van de nieuwste digitale schermen daadwerkelijk schadelijk is, verhoogt overmatige blootstelling aan blauw licht wel de zogeheten lichtverstrooiing en mis-focus. Dit kan makkelijk verholpen worden.

Ons blauw licht filter blokkeert namelijk 94% van de blauwe licht stralen, daarnaast vermindert deze bril de lichtverstrooiing. Het grootste voordeel is dat het extra comfort biedt voor iedereen, ongeacht de sterkte, die lang naar schermen kijkt — wij allemaal dus.

Elton in Satin Gold

WAT KOST EEN BEELDSCHERM­BRIL?

Beeldschermbrillen kosten €98 en zijn beschikbaar in de winkel en online.

Shop beeldschermbrillen

EEN BEELDSCHERM­BRIL OP STERKTE?

Als je wel een bril op sterkte nodig hebt, kun je voor €20 extra het Blauw Licht Filter toevoegen aan je bril. Via de website kun je het Blue Light Filter kiezen nadat je enkelvoudige of multifocale glazen hebt geselecteerd. Makkelijk, toch?

Weet je niet zeker of je een bril op sterkte nodig hebt? Je kunt bij ons altijd een gratis oogmeting boeken.

Neil Large in Matte Black

GOED OM TE WETEN

Let wel op: deze glazen hebben een subtiele gloed. Als je een bril met Blue Light Filter wilt, raden we je daarom aan om een donkerder montuur uit te zoeken.

ONTDEK ONZE SELECTIE

Pierce Large in Bananas

Franck in Botanical Haze

Onze winkels

We heropenen een aantal van onze winkels met beperkte sevices. Kijk op de individuele winkelpagina's voor de aangepaste openingstijden en beschikbare services.

Meld je nu aan

Wees als eerste op de hoogte van Ace & Tate updates zoals onze nieuwste brillen, reminders voor oogmetingen, speciale collecties en feestjes bij jou in de buurt.