Glazen en Coatings

Onze glazen hebben veel te bieden. Er zit veel tijd en energie in het maken van de glazen voor je bril, die uniek voor jou zijn.

Waar worden onze glazen gemaakt?

Op dit moment worden onze enkelvoudige glazen gemaakt door een van 's werelds meest toonaangevende leveranciers met laboratoria in Maleisië en Thailand. Lees hier meer over onze leveranciers.

Wat voor soort glazen verkopen we?

Enkelvoudige glazen komen het meeste voor, waarbij de brilglazen één sterkte hebben. We maken ook multifocale glazen, waarbij de brilglazen meerdere sterktes hebben.

Al onze glazen worden in een lab gemaakt van lichtgewicht, schokbestendig kunststof — aangepast voor iedere sterkte. De glazen zijn er in verschillende diktes, met een index van 1.5 tot 1.67. Als je een hoge sterkte hebt, zullen we een dunner glas gebruikten met een hogere index, zonder extra kosten.

We hebben een 30-dagen retourbeleid. Niet tevreden met je bril? Kom langs in een van onze winkels, en we lossen het voor je op.

Coatings

Al onze glazen hebben een speciale anti-reflectie en krasbestendige coating. In tegenstelling tot andere opticiens, zijn hier geen extra kosten aan verbonden. Fijn toch?

Ontspiegelend (anti-reflectie)

Deze coating voorkomt weerspiegeling, waarbij 99% van het licht door je brillenglazen heen gaat. Hierdoor kun jij beter zien, en worden je ogen ook beter gezien.

gino-anti-reflection-coating

Krasbestendige coating

Niemand houdt van krassen op brillenglazen, daarom hebben al onze glazen een krasbestendige coating. Als je slim bent, houd je de bril gewoon in de brillenkoker als je 'm niet draagt: ze zijn sterk — maar niet zó sterk.

gino-anti-scratch-coating

Filters

Filters zijn lagen die worden toegevoegd aan de glazen. Hiermee worden bepaalde vormen van licht, die door de glazen heen willen komen, geblokkeerd of verminderd.

Ultraviolet (UV)-bescherming

Al onze zonnebrillen en brillen met sterkte hebben UV-A en UV-B filters. Deze blokkeren 100% van de UV-stralen en voldoen aan de EU-beschermingsnormen. Dus, tijd voor het strand?

gino-uv-protection-filter

Blue Light Filter

Voor €20 extra, kun je een Blue Light Filter aan je glazen toevoegen. Dit doet precies wat het zegt: het blokkeert het blauwe licht van de zon en digitale apparatuur. Het zorgt ervoor dat je ogen minder moe worden als je de hele dag achter een computerscherm zit.

gino-blue-light-filter

We kunnen niet alles

We verkopen geen gepolariseerde zonnebrilglazen. Hoewel ze handig zijn voor het blokkeren van schittering van water, maken ze het moeilijker om vanaf een scherm te lezen. Niet echt handig voor ons als social media addicts.

Fotochromatische glazen, die van licht naar donker veranderen zodra ze in contact komen met daglicht, verkopen we ook niet. We vinden ze gewoon niet zo leuk. Waarom probeer je in plaats daarvan niet onze clip-ons?

ontdek onze collectie kom langs bij een van onze winkels

Onze winkels

We heropenen een aantal van onze winkels met beperkte sevices. Kijk op de individuele winkelpagina's voor de aangepaste openingstijden en beschikbare services.

Meld je nu aan

Wees als eerste op de hoogte van Ace & Tate updates zoals onze nieuwste brillen, reminders voor oogmetingen, speciale collecties en feestjes bij jou in de buurt.


© 2020 Ace & Tate. Alle rechten voorbehouden.