Hoe koop je een bril online
Weet je niet zeker hoe je online een bril kunt kopen? Geen zorgen, we maken het makkelijk voor je. Volg deze stappen en je bent ready in no time.
ScreenGlasses D 2 1440X1296PX
First things first
Als je je brilrecept al weet of als je geen sterkte nodig hebt, dan kan je stap 1 overslaan en meteen verdergaan met stap 2. Maar mocht je meer willen weten over sferische sterkte (SPH) en pupilafstand (PD) — wat we aanbevelen — dan vind je hier wat basisprincipes.
prescriptions
1. Eye care ondersteuning
Je brilrecept begrijpen

De getallen op je brilrecept hebben we nodig om je brilglazen te maken. Check hier voor meer in-depth informatie — lees het door om erachter te komen wat het verschil is tussen een sfyrische sterkte en een cilinder, of ontdek of jouw ogen verziend of bijziend zijn.

Heb je nog geen brilrecept of heb je een brilrecept die meer dan 2 jaar oud is? Bezoek dan een van onze winkels voor een gratis oogmeting.
Meet je PD

Het meten van je pupilafstand (PD) wordt misschien wel het meest vergeten, maar we hebben het toch echt nodig om ervoor te zorgen dat je nieuwe brilglazen op één lijn liggen met je ogen. Nadat je de online bestelling hebt geplaatst, sturen we je dan ook een e-mail met een link naar onze online tool — je kunt hiermee de afstand tussen je pupillen in slechts enkele seconden meten. Hoe? Check het hier.
glasses full
2. Ontdek onze collectie
Oké, het moeilijkste gedeelte is achter de rug. Nu is het tijd om een bril uit te zoeken!
order-glasses-packaging
3. bestel en ontvang je pakketje — liefde op het eerste gezicht
Eenmaal besteld en afhankelijk van je sterkte, ontvang je je nieuwe bril of zonnebril binnen 1-2 weken. In de tussentijd houden we je op de hoogte van je pakketje, zodat je precies weet waar en wanneer het bezorgd wordt.

We hebben een retourbeleid van 60 dagen voor het geval je niet 100% tevreden bent met je bril. Kom langs in een van onze winkels of neem contact op met onze klantenservice, we helpen je hier graag mee.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de laatste Ace & Tate updates.

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we jouw persoonsgegevens verzamelen en verwerken.