Nieuwe Brillenglazen
Ben je dol op je Ace & Tate montuur, maar zijn de glazen stuk, beschadigd of aan vervanging toe? Laat dan je glazen vervangen. We voegen nieuwe glazen toe aan je bestaande montuur, en dat is goedkoper dan een nieuwe bril kopen.
JPG 300dpi-EVERGREEN STILL LIFE IMAGERY REGLAZING NEIL SATIN SILVER
Redenen om je brillenglazen te vervangen
Er zitten krassen op je glazen?
Al onze brillenglazen hebben een beschermende coating, maar na verloop van tijd kunnen er alsnog krassen op komen (we laten allemaal wel eens onze bril vallen). Lees hier hoe je je bril langer mooi houdt.

Maar als je brillenglazen je zicht belemmeren, raden we je aan om ze te vervangen. Je ogen zullen je dankbaar zijn.
Je hebt een nieuwe sterkte?
Zijn je sterktes veranderd (boek een oogmeting als je het niet zeker weet), maar je wilt geen nieuwe bril? Geen probleem, we kunnen gewoon de brillenglazen vervangen.

Je kunt je glazen laten vervangen in al onze winkels. Maar voordat je langskomt adviseren we je om een oogmeting te boeken zodat we kunnen controleren of je brilrecept up to date is.
banner-pricing
Wat kost het?
De prijs hangt af van het type glazen dat je nodig hebt. Hieronder een overzicht:
  • Enkelvoudige brillenglazen € 70
  • Zonnebrilglazen zonder sterkte € 70
  • Enkelvoudige zonnebrilglazen € 110
  • Multifocale brillenglazen € 310
  • Multifocale zonnebrilglazen € 350
Goed om te weten
Acetaat is een natuurlijk product dat na verloop van tijd uitdroogt. Oudere brillen kunnen daarom breekbaar zijn en er is een kans dat ze breken als we de glazen vervangen. Als dit gebeurt, betalen wij de kosten voor het vervangen van de glazen. Alleen als je bril minder dan twee jaar oud is, krijg je ook het bedrag van het montuur terug. Lees hier onze volledige productgarantie.

Het vervangen van brillenglazen is uitsluitend beschikbaar voor klanten met een Ace & Tate bril. Ace & Tate heeft het recht om het vervangen van de glazen te weigeren als het montuur hiervoor niet geschikt is.
Retourbeleid
Als je niet tevreden bent met je nieuwe glazen kun je je geld terugvragen. Bezoek onze winkel of neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de laatste Ace & Tate updates.