Nieuwe Brillenglazen

Verliefd op je Ace & Tate montuur, maar zijn je glazen niet meer wat ze geweest zijn? Laat ons je brillenglazen vervangen. We plaatsen nieuwe glazen in je huidige montuur, voor minder dan de prijs van een nieuwe bril.

Redenen om je brillenglazen te vervangen

  • Er zitten krassen op je glazen

Al onze brillenglazen hebben een beschermende coating, maar na verloop van tijd kunnen er alsnog krassen op komen (we laten allemaal wel eens onze bril vallen). Lees hier hoe je je bril langer mooi houdt.

Maar als je brillenglazen je zicht belemmeren, raden we je aan om ze te vervangen. Je ogen zullen je dankbaar zijn.

JPG 300dpi-EVERGREEN STILL LIFE IMAGERY REGLAZING PIERCE TIGERWOOD

  • Je hebt een nieuwe sterkte

Zijn je sterktes veranderd (boek een oogmeting als je het niet zeker weet), maar je wilt geen nieuwe bril? Geen probleem, we kunnen gewoon de brillenglazen vervangen.

We kunnen je brillenglazen vervangen in al onze winkels. Om te zorgen dat je niet voor niks langskomt, raden we je aan eerst even te bellen om te checken of we je sterkte op voorraad hebben. We kunnen de glazen met de juiste sterkte natuurlijk altijd voor je bestellen.

Als je niet in de buurt bent van een van onze winkels, neem dan contact op met onze klantenservice. Dan zorgen zij ervoor dat je glazen worden vervangen.

Ga voor een upgrade

Heb je een sterkte hoger dan +/-4 dioptrie en wil je een fancy upgrade?

Onze Ultradunne Glazen met een hoge index passen moeiteloos in al onze monturen — en ze zijn nog eens lichter ook, dus het afzakken is verleden tijd.

Het kost €100 om enkelvoudige glazen te vervangen met onze Ultradunne Glazen, en €300 om multifocale glazen te vervangen (dat is de normale prijs plus €50, de prijs voor een hoge index-upgrade).

Belangrijk: De glazen met een hoge index zijn niet beschikbaar bij onze Same Day Glasses service, zonnebrillen en glazen met een Blue Light Filter.

Ultradunne glazen

Wat kost het?

De prijs hangt af van het type glazen dat je nodig hebt. Hieronder een overzicht:

  • Enkelvoudige brillenglazen €50

  • Zonnebrilglazen zonder sterkte €50

  • Enkelvoudige zonnebrilglazen €100

  • Multifocale brillenglazen €250

  • Multifocale zonnebrilglazen €300

Vind een winkel

reglazing

Goed om te weten

Acetaat is een natuurlijk product dat na verloop van tijd uitdroogt. Oudere brillen kunnen daarom breekbaar zijn en er is een kans dat ze breken als we de glazen vervangen. Als dit gebeurt, betalen wij de kosten voor het vervangen van de glazen. Alleen als je bril minder dan twee jaar oud is, krijg je ook het bedrag van het montuur terug. Lees hier onze volledige productgarantie.

Het vervangen van brillenglazen is uitsluitend beschikbaar voor klanten met een Ace & Tate bril.

kom langs

Onze winkels

We heropenen een aantal van onze winkels met beperkte sevices. Kijk op de individuele winkelpagina's voor de aangepaste openingstijden en beschikbare services.

Meld je nu aan

Wees als eerste op de hoogte van Ace & Tate updates zoals onze nieuwste brillen, reminders voor oogmetingen, speciale collecties en feestjes bij jou in de buurt.