Gratis verzending vanaf € 36

Hulp bij het kopen van een bril

Zoek je de bril van je dromen? Je bent aan het juiste adres. Bekijk onze simpele stappen voor het vinden van je perfecte bril.

Boek een gratis oogtest

Heb je problemen met je ogen? Of heb je ze al twee jaar (of langer) niet laten testen? Dan is een oogtest boeken de eerste stap. Je kunt in bijna elke Ace & Tate winkel terecht voor een gratis oogtest.

Boek nu

Home try-on

Kies vier van je favoriete brillen en we sturen ze gratis naar je op. Je hebt dan vijf dagen om ze uit te proberen. Beschikbaar in geselecteerde landen.

Shop nu

Vision Screener

Wil je controleren of je zicht is veranderd, of dat het tijd is voor een nieuwe oogtest? Gebruik deze tool — met of zonder bril — om je gezichtsscherpte te achterhalen. Beschikbaar in geselecteerde landen.

Start nu

Meet je Pupilafstand

Onze online tool meet de afstand tussen je pupillen (“PD”) in minder dan twee minuten. We sturen je een link zodra je je bril hebt besteld.

Lees verder

Brilrecept Checker

Als je blij bent met je huidige bril maar het voorschrift niet meer weet, download deze app! Scan je glazen om erachter welke sterkte ze hebben. Beschikbaar in geselecteerde landen.

Scan je bril

Gids voor onze bril maten

Hoe je het ook wendt of keert — er is een montuur voor elk gezicht. Kom erachter welke maat de juiste is voor jou.

Shop jouw maat

Onze winkels
An Ace&Tate storefront

Bezoek onze winkels voor de gehele collectie, stijladvies of een gratis oogmeting. Meer info over openingstijden en beschikbare service bij jou in de buurt vind je op de individuele winkelpagina.

Alle winkels
Meld je nu aan

Wees als eerste op de hoogte van Ace & Tate updates zoals onze nieuwste brillen, reminders voor oogmetingen, speciale collecties en feestjes bij jou in de buurt.